Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

golani.jpg

Observatorulph.ro a publicat săptămâna aceasta mai multe articole privind actele de comportament huliganic și chiar agresiunile fizice și verbale ale unor tineri pe mai multe trasee ale TCE Ploiești.

 

Elevi agresați și umiliți pe traseul 30

În urma acestor materiale, zeci de cititori ne-au trimis mesaje prin care se plâng de lipsa de reacție a autorităților (Poliția Locală, Jandarmerie, Poliția Națională).

 

Primele măsuri în autobuzele TCE: Polițiști în civil

Iată câteva dintre aceste mesaje:

Viorel: de ce nu îi băgați la șoala de corecție pe acești golani?

Ionel: IN TOATE PARCURILE DIN PLOIESTI AU LOC ASTFEL DE EVENIMENTE. JANDARMII, CHIAR DACA SUNT IN ZONA, RAREORI INTERVIN

Marian: Asistam mereu la scene de violenta in transportul public în comun si nu poți interveni dacă esti singur,cu toate că ți-ai dori sa pui la punct niste lichele,întrebarea este ,de ce organele de ordine sint peste tot ,numai acolo unde e nevoie de ele întotdeauna nu sint

Daniel: astfel de acte huliganice au loc si pe alte trasee inclusiv pe traseul 40 dupa ora 18

Șerban: Mai bine sunati la politie, dar sunati toti odată 20-30 de apeluri odată( or sa creadă că e crimă ceva),în fiecare zi timp de un an dacă e nevoie,va amintesc ca sunteți cetățeni ai României,plătiți taxe si voi plătiți salariile politistilor,ei sunt angajați noștri,în slujba poporului.

Ionuț: Fiind in traseul 30, am asistat la o astfel de scena. Evident ca am intervenit, rasplata curajului meu fiind injuraturile. Trebuie sa se ia atitudine. Este inacceptabil ceea ce se intampla in Ploiesti.

Dorin: Lucrurile astea se intampla de mult timp.. cand ieseam de la ore de la CNILC eram fugariti de grupuri asemanatoare din zona halelor centrale, uneori scuipati si apoi urmariti pana la urcarea in tramvai.

Năstase: Poliția comunitară din Ploiesti e la televizor face politica si se ocupa cu spațiile verzii !