Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

13245345_271606013188935_8234318397889652131_n.jpg

Festivalul național „Bucurie în mișcare"  va avea loc în Ploiești, între 19-21 mai în Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor Olimpia. 

 

Bucurie în Mișcare” este o platformă care integrează idei de jocuri și metode simple de exerciții în aer liber, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Aici vom regăsi următoarele zone pregătite pentru toți participanții, indiferent de vârstă:

1.Caravana de joacă pentru prichindei;

 

2.Cros-ul „Bucurie în Mișcare”;

3.Zona de jocuri și concursuri pentru copii și familie;

4.Zona de competiții sportive;

5.Scena cu demonstrații sportive, fitness și dans;

6.Zona cu jocuri de team-building;

7.Zona cu meșteșuguri;

8.Zona cu bunătăți de toate felurile;

9.Zona de relaxare și board-games pentru tineri;

10.Zona „Reciclăm și ne jucăm”.

Derulat anul acesta sub sloganul “Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune astfel să aducă împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment plin de viață și extrem de ofertant.

Integrând și o componentă de educație în protecția mediului, campania din acest an propune participanților și o zonă de conversie creativă a deșeurilor în jocuri și jucării. Produsele rezultate în cadrul zonei “Reciclăm și ne jucăm” vor fi oferite celor prezenți în schimbul unor donații. Banii adunați vor fi folosiți pentru susținerea unor cauze sociale locale.