Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

delapidare.jpg

Ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal care a vizat un prahovean de 49 de ani.

 

Acesta a fost cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată ( 45 de acte materiale) și înșelăciune.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, cu propunere de emitere a rechizitoriului și sesizare a instanței competente a soluționa cauza.

 

Din cercetările polițiștilor a rezultat faptul că bărbatul, în calitate de agent de vânzări cu atribuții de casier/gestionat al unei societăți comerciale, și-ar fi însușit diverse articole vestimentare (costume bărbătești) pe care le-ar fi comercializat în interes propriu, însușindu-și sumele de bani obținute. Bărbatul ar fi întocmit în fals facturi, falsificând semnăturile mai multor clienți la rubrica de primire a acestora, valoarea prejudiciului creat fiind de 133.994 lei.
sursa: IPJ Prahova

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...