Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

imgnews_9a413406-eb22-4b8d-82df-8a03913b9701.jpg

Patru elevi de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati", cu rezultate deosebite la faza județeană a olimpiadelor școlare, au primit diplome și premii în bani de la Liviu Drăghici, președintele Asociației "Ai carte" - o organizație neguvernamentală care sprijină elevii și studenții cu performanțe în educație.

 

 

Au fost premiați: Rebeca Dănilă (care a obținut premiul I la olimpiada de industrie alimentară și s-a calificat la faza națională), Astrid Brighinaru (premiul al II-lea tot la olimpiada de industrie alimentară), Alexandra Călin (premiul al III-lea la aceeași olimpiadă), Sabin Sârcă (premiul al III-lea la olimpiada de turism și alimentație). Profesorii coordonatori - Georgiana Apostol și Livia Dobre - au primit, de asemenea, premii simbolice.

 

"Cu ajutorul oamenilor de bine care ne susțin reușim în fiecare an să premiem elevi cu performanțe deosebite. Suntem conștienți că sunt mulți astfel de elevi și, dacă bugetul ne-ar permite, ne-ar plăcea să-i putem premia pe toți. În mod cert nu ne vom opri aici și astfel de acâiuni vor continua și la alte licee" - Liviu Drăghici, președintele Asociației "Ai carte"
Citește articolul integral pe campinatv.ro

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...