Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

razie politie piata

Au continuat controalele la comercianții din Ploiești. Amenzi de 7.300 de lei și un dosar penal sunt rezultatele obținute ieri de polițiști.

 

 Comunicat IPJ Prahova:

Polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploiești au organizat și desfășurat o acțiune în zona Pieței ,,Aurora Vest”, ,,Lămâița”, ,,Cioceanu” și în zona Sala Sporturilor, pentru prevenirea faptelor antisociale.

 

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.300 lei, și au fost confiscate bunuri în valoare de 236 lei.

De asemenea, polițiștii au depistat un comerciant în Piața Aurora Vest, care oferea spre vânzare articole vestimentare inscripționate cu mărci protejate, fără a deține certificat de conformitate emis de producător în acest sens. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, marfa respectivă fiind ridicată în vederea cercetărilor.

 Și polițiști ai Secției nr. 4 Ploiești au desfășurat o acțiune similară în zona de sud a municipiului, având ca scop combaterea comerțului ilicit.

Astfel, au fost verificați trei agenți economici și au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 lei.

Totodată, au fost confiscate flori în valoare de 200 de lei.