Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

razie-politie-piata.jpg

Polițiștii și jandarmii au descins în piețele din Ploiești, în urma raziei fiind constate două infracțiuni de furt  și aplicate 129 de sancţiuni, în valoare de 107.775 lei.

 

Comunicatul IPJ Prahova:

91 de societăți comerciale și 66 de producători agricoli au fost verificați ieri  în zona Pieţelor Halele Centrale, Nord și Sud, precum şi în zona adiacentă Complexului Comercial BIG și în centrul civic

  • În intervalul 11 - 13, polițiștii din Ploiești au organizat şi desfășurat o razie în zona Pieţelor Halele Centrale, Nord și Sud, precum şi în zona adiacentă Complexului Comercial BIG și în centrul civic, în scopul prevenirii şi combaterii comerţului ilegal şi a furturilor din buzunare.

 

                La acțiune au participat polițiști de ordine publică şi investigaţii criminale din cadrul tuturor secţiilor urbane, efective de ordine publică din cadrul secţiilor rurale arondate, precum și polițiști de investigare a fraudelor din cadrul serviciului de profil, alături de subofițeri jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti.

                Au fost controlate 91 de societăți comerciale, precum și 66 de producători agricoli, ocazie cu care polițiștii au constatat două infracțiuni de furt și au aplicat 129 de sancţiuni, în valoare de 107.775 lei.

                De asemenea, au ridicat în vederea confiscării: 563 fire garoafe, 590 fire lalele, 340 fire frezii, 20 orhidee, 10 buchete ornamentale, 180 kg usturoi, 59 kg ceapă, 70 kg cartofi, 41 kg portocale, 22 kg lămâi, 8 kg struguri, 3 kg miez de nucă etc.,  în valoare de 9.099 lei.