Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

depozit-mere.jpg

Elevii prahoveni vor primi, pe lângă corn și lapte, și mere. Directorii de școli se plâng că trebuie să pună la dispoziție spații pentru depozitarea fructelor, care, în funcție de numărul de elevi, pot ajunge la cantități importante.

 

La sfârșitul lunii februarie, Consiliul Județean Prahova a semnat cu firma Libro Events contractul pentru distribuția merelor, valoarea unui fruct fiind de 0,26 lei fără TVA.

Directorii școlilor au fost înștiințați că livrarea fructelor se va face o dată pe săptămână, astfel încât trebuie să pună la dispoziția firmei care a câștigat licitația spațiile necesare pentru depozitarea merelor.

 

Problema apare la colegiile naționale și școlile cu mulți elevi, unde cantitatea de mere care trebuie depozitată la început de săptămână poate ajunge și la o tonă. 

”Nu mi se pare normală procedura. Abia am reușit să rezolv problema depozitării produselor alimentare din programul lapte și corn, iar acum trebuie să sacrific o sală de curs pentru a depozita merele. Nu putem să ne transformăm peste noapte în depozite sau supermarket-uri”, susține directorul unei școli, sub protecția anonimatului.

Reprezentanții Consiliului Județean Prahova susțin că livrarea merelor o dată pe săptămână a contribuit la obținerea unui preț bun pentru acest program de care vor beneficia aproape 62.000 de elevi până la sfârșitul acestui an școlar.

 

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...