Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

rotile.jpg

Povestea tânărului câmpinean Răzvan Iordache o știm cu toții. În 1995, la doar 17 ani, pe când era elev la Liceul Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza, Răzvan a suferit un groaznic accident și a rămas paralizat. A luptat mult, a încercat aproape tot ce se putea încerca pentru a merge din nou. Și luptă în continuare.

 

Dar în bătălia lui pentru o viață cât de cât normală, are nevoie de sprijinul nostru. Medicina a evoluat, iar astăzi Răzvan are o nouă șansă, o operație de implantare în coloană a unui dispozitiv electronic. O operație care se poate face la o clinică din Thailanda, dar care costă 100.000 euro.

Din anul 2014, de la inventarea acestui dispozitiv electronic, doar 21 de persoane au beneficiat de acest implant tocmai din cauza costurilor foarte mari. Totuși, rata de reuşită este de 100%, ceea ce îi dă mari speranţe şi lui Răzvan. Acum, aceşti pacienţi sunt capabili să stea în picioare, să-şi controleze membrele inferioare şi să meargă însoţiţi sau cu ajutorul unui cadru metalic. Este nevoie, însă, de 100.000 euro, o sumă mare, dar care poate înseamna împlinirea visului lui Răzvan de a merge din nou după 22 de ani. „Îi rog pe toţi cei care mă cunosc şi pe toţi cei care vor să mă ajute să doneze 2  euro prin SMS la 8826 şi le voi fi recunoscător toată viaţa pentru imensa şansă de a putea merge din nou”, ne-a spus Răzvan Iordache (video).

 

Dispozitivul electronic de stimulare epidurală este un tratament inovator şi revoluţionar pentru pacienţii cu traumatism vertebro-medular şi presupune implantarea în coloana vertebrală a acestui dispozitiv, care transmite curenţi electrici de medie şi joasă frecvenţă, care activează circuitele nervoase din măduva spinării. Implantarea stimulatorului se face în combinaţie cu implanturi cu celule stem, implanturi cu factori de creştere a celulelor stem, precum şi terapii tradiţionale suplimentare, toate urmate de un foarte complex program de recuperare medicală, de minimum 40 de zile. 
Pentru a beneficia de acest tratament, Răzvan are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. În acest scop, în perioada 1-31 martie 2017, puteți dona 2 euro prin SMS la numărul 8826. Trimiteți un SMS cu textul “Razvan”. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele DigiMobil, Orange şi Telekom, pentru cartelele preplătite, TVA a fost reţinută la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Numărul a fost oferit gratuit pentru Răzvan, cu sprijinul Asociaţiei M.A.M.E., dar este valabil doar în luna martie. Pentru fiecare dintre noi, 2 euro înseamnă puțin. Pentru un om care de 22 de ani stă într-un scaun cu rotile și care are acum o nouă speranță, acești bani înseamnă foarte mult.
sursa: campinatv.ro

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...