Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

mizerie2.jpg

În imediata apropiere a Școlii Sfântul Vasile din Ploiești, un nesimțit a aruncat un morman de gunoi pe trotuar. Gestul nu este singular, spre indignarea părinților care își duc copiii la cursuri.

 

Un cititor ne-a semnalat această problemă pe adresa redacției, împreună cu imaginile alăturate: ”Așa sunt primiți copiii noștri la școală! Este vorba de intersecția străzilor Zidari cu 8 Martie, lângă școala gimnazială SFÂNTUL VASILE - Ploiești, unde este un morman de gunoi. Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva aici. De multe ori am mutat personal aceste mizerii să pot face spațiu pentru trecerea micuților. Aici găsim și pomii de Crăciun, scoși de locatarii zonei alături de saci cu moloz! Vă mulțumesc!”

La solicitarea observatorulph.ro, directorul Rosal Ploiești, Cătălin Ioniță, a transmis următorul punct de vedere: ”Din păcate, ne întâlnim adeseori cu astfel de situații în care cantități importante de deșeuri sunt lăsate pe domeniul public de persoane sau firme. Fac apel la toți cetățenii să respecte mediul înconjurător menținând curățenia. De asemenea, îi indemn pe cei care surprind astfel de fapte să sune la Poliția Locală pentru ca autorii să fie sancționați”.

 

mizerie1.jpg

mizerie3.jpg