Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

defilare

ANM a anunţat previziunile meteo pentru următoarele zece zile. La Ploiești, de 1 Decembrie va fi destul de rece, maxima fiind prognozată la 6 grade, iar noaptea temperatura va scădea până la -2 grade. Nu sunt așteptate precipitații.

 

În Muntenia, până în data de 28 noiembrie, regimul termic, fără variații importante de la o zi la alta și de la o noapte la alta, se va menține peste cel specific perioadei, iar după aceea, atât valorile diurne cât și cele nocturne, în ușoară scădere la început, apoi în creștere, se vor situa în jurul celor normale. În medie, în prima săptămână, vor fi maxime de 8...9 grade și minime între 0 și 5 grade. În săptămâna a doua, mediile regionale vor fi de 4.....7 grade pentru temperaturile maxime și -2...0 grade pentru cele minime, ușor mai mari, până în jurul a 2 grade, în prima dimineață. Probabilitatea de apariție a precipitaţiilor, slabe cantitativ și pe spații restrânse, va fi relativ ridicată pe parcursul celei de-a doua săptămâni, potrivit rtv.net.

Zilele libere nelucrătoare sunt 30 noiembrie și 1 decembrie.

 

 

 

Național
  • Luni, 14 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Prognoza meteo pentru luni şi marţi

Luni, în ţară, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în nordul Moldovei şi 33 de grade în Lunca Dunării, iar...