maternitatea ploiesti

Jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat lista celor 114 de directori de spitale din România declarați incompatibili de Agenția Națională de Integritate. Cinci dintre ei sunt din Prahova.

Este vorba de următorii manageri:

Boeru Călin, fostul director al maternității din Ploiești, a fost declarat incompatibil și a pierdut procesul cu ANI. El a ocupat simultan funcția de manager al spitalului de obstretică și ginecologie cu cea de medic la un cabinet privat.

Țintărescu Gabriel, fostul director al spitalului Voila din Caâmpina, a fost declarat incompatibil pentru că simultan cu funcția de director a fost și manager de proiect la o societate comercială. Procesul este pe rolul instanțelor de judecată.

Vișean Cătălin, managerul Spitalului de Pediatrie din Ploiești, a fost declarat incompatibil pentru că în perioada în care a fost manager al spitalului de boli infecțioase din Ploiești a exercitat și funcția de consilier al fostului parlamentar Sever Voinescu. Procesul încă se judecă.

Râjnoveanu Lidia, fostul manager al Spitalului de Ortopedie Azuga, a pierdut procesul cu ANI, care a acuzat-o de incompatibilitate pentru că a deținut simultan cu această funcție și calitatea de medic la Spitalul Orășenesc din Sinaia, respectiv în cadrul unei societăți comerciale. Procesul este pe rol.

Andreea Irimescu, manager al spitalului din Băicoi, se judecă cu ANI, care a declarat-o incompatibilă pentru că a ocupat această funcție simultan cu cea de consilier local. Procesul se judecă.

Citește lista completă a celor 114 de medici în conflict cu ANI pe tolo.ro

 

Articole asemănătoare
Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28 - UPDATE

Update - Persoana dispărută a fost găsită teafără, în aval de localitatea Partizani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, cu deficienţe de auz. Acesta plecase să caute un loc mai bun...