casa pensii prahova

Un prahovean a reclamat Casa Județeană de Pensii Prahova la Avocatul Poporului, Biroului teritorial Ploiești, pentru că nu a ieșit anticipat la pensie, deși aceasta trebuia să se facă din oficiu.

Reclamantul a susținut că deși a primit decizia de stabilire a drepturilor pentru pensie de limită de vârstă, până la momentul depunerii petiției sale la instituția Avocatul Poporului (26.10.2016) nu a primit și diferența de bani ce i se cuvine pentru pensia integrală. "Urmare a demersurilor întreprinse de instituția noastră, Casa Județeană de Pensii Prahova a procedat la verificarea situației semnalate și ne-a informat că în luna noiembrie 2016 petentul va încasa  atât pensia netă de 940 lei, cât și diferența netă în sumă de 501 lei, aferentă perioadei 26.07.2016-30.11.2016, conform Deciziei  din 11.08.2016", susțin reprezentanții Avocatului Poporului, Biroul Teritorial Ploiești.

Persoanele fizice se pot adresa Biroului Teritorial Ploiesti al instituţiei Avocatul Poporului la sediul său din municipiul Ploiești, B-dul Republicii nr. 2-4, Intrarea H, etaj 1, cam. 155, ocazie cu care beneficiază în mod gratuit de audienţă din partea experţilor biroului teritorial, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii – Luni – Joi, orele 9-16, Vineri – orele 9-12.

De asemenea, persoanele fizice interesate au posibilitatea de a se adresa în scris Biroului Teritorial Ploiești al instituţiei Avocatul Poporului, printr-o cerere care poate fi expediată prin poştă, poate fi depusă personal sau poate fi transmisă prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin fax la nr. 0244-593227.  Persoanele fizice se pot adresa şi telefonic la nr. 0244-593227.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...