breaza

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Lucrări abandonate din martie. Ce îndură locuitorii din Breaza, polițiștii l-au amendat pe constructor.

Comunicatul IPJ Prahova:

 • Polițiștii din Breaza au efectuat o revizie privind condițiile de siguranță și fluență rutieră în contextul executării pe partea carosabilă a lucrărilor de reabilitare și extindere a sistemului de canalizare.
 • În urma verificărilor efectuate pe Bulevardul Eroilor, s-au constatat abateri grave săvârșite de către executanții lucrărilor, prin nesemnalizarea restricțiilor de circulație în conformitate cu normativele în domeniu, creându-se pericol de accidente rutiere.

  Având în vedere cele constatate, executantul lucrărilor a fost sancționat contravențional, cu o amendă de  2.625 lei, totodată fiind stabilită ca termen de remediere a deficiențelor constatate.

   

  Articole asemănătoare
  Sănătate
  • Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

  Misterioasele ingrediente din guma de mestecat

  Unii oameni consuma guma de mestecat pentru simplul fapt că este “cool”, alţii pentru că are gust bun, alţii pentru că le da o senzaţie plăcută şi îi calmează, dar sunt şi mulţi care mesteca pentru...