anaf

Reprezentanti ai mai multor companii viticole si functionari publici din cadrul ANAF ar fi vizati de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in dosarul in care se fac cercetari cu privire la evaziune fiscala, spalare de bani si constituirea unui grup infractional organizat, cu un prejudiciu de 600 milioane lei, au precizat surse judiciare, citate de agentia Agerpres.Potrivit surselor citate, ancheta ar viza reprezentanti ai mai multor companii viticole. In urma perchezitiilor, vor fi duse la audieri peste 20 de persoane.

Citește și:   Percheziții ale procurorilor DNA în Prahova UPDATE

Aceleasi surse au aratat ca in dosar s-ar cerceta modul in care o companie producatoare de bauturi alcoolice ar fi incheiat contracte cu diverse societati. Mai exact, s-ar fi incheiat contracte pe termen lung ce nu contineau pretul finit al produselor din must sau fermentatie.

Sursele au mai precizat ca, in aceasta ancheta, ar fi vizate 44 de persoane, reprezentanti ai companiilor viticole, ai unor firme distribuitoare, dar si functionari publici din cadrul ANAF. 
sursa: hotnews.ro

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Andra Ilie

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat

Traficul pe A3, București-Ploiești, a fost reluat în această seară, la ora 20:00, după ce a fost închis mai multe ore pentru scoaterea în siguranță a unei cisterne răsturnată. Reamintim că astăzi, o...