masina abandonata

După ce observatorulph.ro a publicat articolul Mașini abandonate pe domeniul public, conducerea SGU Ploiești promite că va demara procedura de eliberare a locurilor de parcare ocupate abuziv.

Sesizarea cititorului:
Doresc sa va aduc la cunoștință ca in parcarea de pe str. Tarnave din municipiul Ploiesti sunt 3 autoturisme abandonate de mai bine de 2 ani de zile. S-au facut numeroase sesizari la SGU Ploiesti cu privire la acestea, dar nu s-a luat nicio masura. Ne ignora total, sunam pentru sesizari, ne spun ca au notat, dar nu se intampla nimic. Va atasam poze cu aceste masini in speranta ca se va intampla ceva. Nu sunt singurele si in parcarea alaturata acesteia mai sunt 2 masini abandonate.
Răspunsul SGU, la solicitarea observatorulph.ro:
Angajații societății noastre vor demara procedura de ridicare a autovehiculelor abandonate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002, completată și modificată cu Legea nr. 309/2006 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale și H.C.L. Ploieşti nr. 214/2015.

 

Articole asemănătoare