agresor Catalin Badalau

Cătălin Marcel Bădălău, tânărul care la începutul lunii iulie a înjunghiat o tânără vânzătoare la cofetăria Oli din cartierul Nord din Ploiești, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru tentativă de omor.

Dosarul a fost înregistrat în data de 26 august pe rolul secției penale a Tribunalului Prahova, dar deocamdată nu a primit un prim termen de judecată. Între timp, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți prelungirea mandatului de arestare pe numele lui Bădălău, iar instanța a decis ca bărbatul să rămână în spatele gratiilor încă 30 de zile, și anume până în data de 27 septembrie inclusiv.

Până în prezent Bădălău nu a contestat niciodată vreuna dintre măsurile preventive solicitate de procuror și aprobate de instanță. Reamintim că în primele zile ale luni iulie, o tânără de 23 de ani a fost la un pas de moarte după ce fostul său iubit, de care se despărțise recent, a intrat peste ea în cofetăria Oli din Nordul Ploieștiului și a înjughiat-o de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie. Fata a reușit să supraviețuiască, deși rănile au fost extreme de grave. 

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Criză la TCE. Soluțiile primarului Dobre

TCE are nevoie de bani pentru supraviețuire. După mai bine de trei ore de discuții, primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a prezentat soluțiile pentru redresarea societății. Principala problemă,...