Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

campina open

Cea de a v-a ediție Câmpina Open MTB - Race for Autism vine cu cel mai generos fond de premiere.

 Fondul de premiere pentru ediția care va avea loc sâmbăta aceasta la Câmpina este cel mai generos de până acum, depășind valoarea de 36,550 lei.

Principal susținător este, ca și în anii trecuți, OMV Petrom, acesta asigurând premiile în bani pentru categoriile: Elite, Junior Elite, General Traseu lung și General traseu scurt, în valoare de 9,950 lei.

Fondul de premiere pentru categoriile de vârstă, copii și corporate depășește 18,734 lei, fiind susținut de OMV Petrom, Bikexpert, Hervis, Mystery Rooms Escape București, Edenland, Rexona și Diverta.
Mai mult, participanții vor putea cîștiga premii la tombolele organizate după festivitatea de premiere.
Tombola pentru copii va oferi cărți, bidoane pentru hidratarea micilor competitori și o bicicleta MTB IDEAL.

Tombola pentru adulți aduce participanților: vouchere, un echipament de ciclism Sport și, premiul ce mare, un set de canapele în valoare de peste 6,000 lei oferit de LEMET.

Competiția Campina Open MTB Race for autism este organizată în acest an de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Glasul Autismului cu sprijinul Primariei Municipiului Câmpina și Consiliului Local Câmpina, Primariei Comunei Cornu și Romsilva.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...