Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

parcari goale3

Toți șoferii din Ploiești se plâng de lipsa locurilor de parcare din oraș iar pietonii sunt nemulțumiți de faptul că trotuarele sunt ocupate de mașini.

 

Acest lucru se întâmplă în condițiile în care parcările din centru orașului stau goale, iar mașinile parcate pe trotuar, încurcând traficul. Decât să plătească trei lei taxa pe parcare pe oră, atunci când au treabă în centru, cei mai mulți preferă să lase mașina pe avarie, sau parcată în zonele unde staționarea este interzisă, riscând astfel ca roțile să le fie blocate de angajații SGU.

Cele mai multe blocări au loc în zona complexului Omnia, unde foarte mulți oameni evită să plătească taxa de parcare și își lasă mașinile la întâmplare. Astfel, pentru trei lei cât costă intrarea în parcările amenajate, riști o amendă de 100 de lei, asta dacă vrei ca roata să îți fie deblocată.

În centru sunt două parcări etajate, una de strada Cuza Vodă și alta la Omnia, unde șoferii își pot lăsa mașinile fără grijă. 

parcari-goale

 

parcari-goale2

parcari-goale3

parcari-goale4

parcari-goale5

 

Auto-moto
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Ne-am prins! Eşti prea bun pentru noi...

De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Dacă omul nu poate mai mult de atât, de ce să ne străduim să-i explicăm că ceea ce a făcut el este o parcare de primată deprimată. La el acolo, într-un judeţ...

Auto-moto
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Mihai Popescu

Cum se conduce corect o maşină diesel

Diferenţele esenţiale în exploatarea unui motor diesel faţă de un propulsor alimentat cu benzină apar în construcţia şi principiile de funcţionare diferite. Specialiştii susţin că, pentru ca o...