urmarit

Un ploieștean a fost reținut de polițiști pentru conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și distrugere.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 4 august, un echipaj de poliție din Ploiești a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto care se deplasa pe Bulevardul Republicii. Pentru că acesta nu s-a conformat, echipajul a pornit în urmărirea autoturismului. Polițiștii au găsit mașina abandonată, ulterior la fața locului prezentându-se un bărbat care a pretins că este conducătorul auto.

În urma cercetărilor, polițiștii Secției nr. 1 Ploiești, au stabilit că autoturismului îi expirase autorizația de circulație provizorie în urmă cu o zi, motiv pentru care au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul neînmatriculat. De asemenea, au stabilit că nu bărbatul care s-a prezentat ca fiind șoferul mașinii este cel care a fost de fapt la volan, ci fratele acestuia, care nu poseda permis de conducere.

Astfel, în baza unui mandat de aducere emis de Judecătoria Ploiești, joi, 11 august, persoana bănuită a fost adusă la audieri și reținută de polițiști pentru 24 de ore.

Astăzi, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din Ploiești, a fost prezentat instanței de judecată cu propunede de arestare preventivă. Judecătoria Ploiești a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile

În cauză, sunt continuate cercetări pentru conducerea unui autovehicul fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, distrugere și mărturie mincinoasă.

 

 

 

 

 

Articole asemănătoare