copaci pe carosabil

În urma furtunii din seara zile de 11 august, ISU Prahova a fost solicitat în mai multe localități prahovene pentru înlăturarea copacilor căzuți pe partea carosabilă. 

 Localitățile unde au fost cele mai multe avarii din cauza fenomenelor meteo sunt: Ploieşti, Plopeni, Boldeşti-Scăieni, Albeşti Paleologu – sat Cioceni, Vărbilău – sat Coţofeneşti şi Dumbrăveşti pe D.J.102.

În Ploieşti, pe str. Zidari, a fost avariat un autoturism neînregistrându-se victime,  iar pe Şos. Vestului, a fost avariat acoperişul unei terase. 

Afectate de furtuni au fost și două beciuri unde pompierii au intervenit cu pompe pentru scoaterea apei.

De asemenea, în aceeași zi, pompierii militari au acţionat pentru limitatea şi înlăturarea efectelor negative cauzate de incendii de vegetaţie uscată şi mirişte, respectiv arderi necontrolate, care au afectat o suprafață de aproximativ 20 hectare în localităţile: Urlaţi, Valea Călugărească - sat Valea Largă, Sălciile, Boldeşti-Grădiştea, Bărcăneşti. Incendiile au izbucnit cel mai probabil din cauza utilizării focului deschis în spaţii deschise.

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

O chirie nedeclarată îți poate aduce dosar penal

Dacă vorbim despre venituri la buget, sunt multe surse care ar putea creşte încasările. Doar unul din 10 proprietari care îşi închiriază locuinţele merge la ANAF să depună declaraţia de venit din...