Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

aglomeratie dn1

Traficul rutier pe DN1 Ploiești - Braşov se desfășoară mai îngreunat (cu viteză redusă) la Comarnic, pe sensul de mers către Brașov, iar la Bușteni, de asemenea traficul este intens, însă în ambele sensuri.

Centrul Infotrafic din cadrul IGPR susține că diminuarea capacității de circulație pe DN1 este cauzată și de trecerea de la două, la o bandă de circulație, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Brașov.

Pentru evitarea aglomerației din zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, Centrul Infotrafic recomandă conducătorii auto pot avea în vedere și rutele alternative: către Braşov - DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele, iar către Sinaia - DN7 Bucureşti – Bâldana, DN 71 Bâldana – Târgoviște – Fieni – Sinaia. 

„Totodată, îi sfătuim să mărească distanța în mers între autovehicule, iar atunci când încheie o coloană care încetinește sau oprește brusc, să pună în funcțiune luminile de avarie pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să oprească în timp util”, a anunțat Centrul Infotrafic

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...