Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident bariera

Bariera București rămâne unul dintre cartierele ploieștene cu risc major de accidente rutiere.

 

Din cauza traficului intens, dar mai ales a mașinilor parcate în imediata apropiere și chiar pe trecerile din zonă, periodic au loc tamponări și chiar accidente soldate cu rănirea gravă și chiar moartea pietonilor.

Observatorulph.ro a scris despre asta aici: Două accidente în Bariera București FOTO

 

Un cititor ne-a trimis următorul mesaj: 

"Fiind sofer am o foarte mare atentie asupra trecerilor de pietoni...daca vine unul dinspre Bucuresti si trece prin Bariera Bucuresti o poate pati grav. Langa treceri sunt parcate masini si tasnesc pietonii de nu ai cum sa ai vezi...Am asistat zilele acestea cum soferul unei masini cu numar de Ilfov era sa omoare un pieton pentur ca nu avea vizibilitate. Autoritatile ar trebui sa ia masuri pentru ca in apropierea trecerilor sa nu se mai parcheze..."

Pericolul ar putea fi redus la maximum dacă Primăria Ploiești ar investi în pasajele subterane din cartier, care sunt închise din cauza infiltrațiilor de apă și reziduuri petroliere.

 

 

Eveniment
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, în zona Breaza

Accidentul rutier a avut loc luni dimineață, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. UPDATE: Potrivit ISU Prahova, victima accidentului este un bărbat în vârstă de 62 de ani,...