o femeie a nascut pe marginea santului la varbilau

O femeie a ajuns ieri la Spitalul Vălenii de Munte după ce a născut pe marginea unui șanț în comuna Vărbilău.

Femeia a adus pe lume o fetiță cu o greutate de 2.540 de grame. Locul însă unde a născut este unul neobișnuit pentru anul 2016. Medicii de la Ambulanță, solicitați să intervină pentru transportul femeii la Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalul Vălenii de Munte, au găsit-o pe mămică pe marginea unui șanț din Vărbilău, aici fiind practic efectuate și primele manevre obișnuite după naștere.

Se pare că femeia a simțit că va naște încă de cu seară, dar a crezut că poate să rămână la domiciliu până a doua zi dimineață, când urma să meargă la spital. Pruncul nu a așteptat însă ca mama să ajungă la unitatea medicală, iar la primele ore ale dimineții a venit pe lume, în momentul în care femeia plecase de acasă pentru a ajunge la spital. Din fericire, atât mama, cât și copilul sunt sănătoși. (foto: ARHIVĂ)

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Observatorul Prahovean

Licitații CONSTRUCȚII DRUMURI ȘI PODURI

De la inceputul anului 2017, LICITATIA.RO  a monitorizat 1131 de licitatii din domeniul CONSTRUCTII DRUMURI SI PODURI si 51 de licitatie pentru INFRASTRUCTURA. Pe judetul Prahova au fost monitorizat 46...