carti pokebook

La Ploiești s-a lansat POKEBOOK. Nu, asemănarea cu deja celebrul joc Pokemon Go nu este întâmplătoare. Doar că ideea care a stat la baza căutării de pokemoni ce a isterizat utilizatori din zeci de țări a fost dusă, la noi, la un alt nivel. Unul cultural.

"Pornind de la ideea jocului, Asociatia Ai Carte si Anticaffe New Experience lanseaza un experiment inedit. De vineri 22 iulie ora 12:00 si pana sambata 23 iulie ora 12:00 vor fi plasate in Ploiesti 30 de carti. Dintre locurile alese 27 vor fi unele pe care ploiestenii ar trebui sa le viziteze regulat iar trei vor fi locuri pe cat posibil de evitat de catre pasionatii de cultura" este provocarea lansată de Asociația "Ai Carte" și Anticaffe New Experience.

Inițiatorii vă ajută și vă oferă indicii, prin intermediul facebook.

Cei care vor găsi un volum din cele 30 ce poartă ștampila Asociației "Ai Carte" și o vor aduce la Anticaffe New Experience beneficiază, aici, de o oră gratis și, desigur, de ceaiul, cafeaua, fructele și biscuiții din partea casei. Trei cărți găsite vă asigură o zi întreagă, fără plată, în anticafenea.

sursa: Telegrama

 

Articole asemănătoare
Monden
  • Sâmbătă, 17 Iunie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Demisie de la RTV. Probleme cu salariile

Corina Dragotescu a incheiat colaborarea cu Romania TV, potrivit unui anunț postat de aceasta pe pagina sa de Facebook. Corina Drăgotescu s-a alăturat proiectului România TV încă din momentul...

Plopeni
  • Sâmbătă, 17 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Concert la Casa de Cultură Plopeni

Casa de Cultură Plopeni este gazda unui nou eveniment excepțional. Duminică are loc un nou concert la Plopeni, protagoniști fiind elevii claselor de canto muzică populară și muzică ușoară, dar și de la...