santier arheologic

Miercuri, 27 iulie 2016, ora 11.00, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova în colaborare cu Institutul de Arheologie "Vasile Pârvan" al Academiei Române organizează ZIUA PORȚILOR DESCHISE la Rezervația Arheologică Târgșoru Vechi.

 
Iubitorii de istorie și arheologie sunt așteptați la baza Rezervației Arheologice Târgșoru Vechi, județul Prahova pentru a afla mai multe informații cu privire la istoricul și cercetările întreprinse în acest important sit arheologic.
Programul manifestării: vernisajul expoziției fotodocumentare "Târgșoru Vechi- NOVUM FORUM"; masa rotundă dedicată celor 500 de ani de la urcarea pe tron a lui Vlad Țepeș și celor 60 de ani de cercetări arheologice sistematice; vizitarea șantierului arheologic și prezentarea complexelor arheologice aflate în cercetare; proiectul educativ "Arheologia pentru copii" - proiect menit a atrage tânăra generație către înțelegerea trecutului.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...