Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bacalaureat

Ministerul Educației a publicat sâmbătă notele finale după contestații la examenul de Bacalaureat. Dacă notele dinaintea contestațiilor arătau că în Prahova este o singură elevă de 10, în urma revizuirii lucrărilor încă o elevă a obținut nota maximă.

 

Nedelcu Tamara-Alexandra este absolventă a Colegiului Național I. L. Caragiale, unde a terminat secția matematică-informatică. În primă fază, eleva a obținut 10 la română și chimie organică și 9,70 la matematică. Nemulțumită de nota primită, aceasta a făcut contestație și a reușit să primească nota 10 la matematică și implicit media examenului, 10.

O altă elevă din Câmpina a reușit o performanță extraordinară, după ce a obținut media 9,96 în urma contestaților. După un 10 curat la matematică și informatică, eleva a primit 9,90 la limba și literatura română.

 

 Înainte de contestații, Amalia Florescu, absolventă a Colegiului Național Nicolae Grigorescu din Câmpina a fost singurul elev al Prahovei care a reușit performanța de a obține nota 10 la toate disciplinele.

Citește și: Ea este singura elevă de 10 a Prahovei. Un exemplu de ambiție și perseverență

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...