Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

vreme calda

După ce furtunile au provocat daune în ţară, vremea se îndreaptă spre o perioadă mai liniştită. În urma episodului de instabilitate din weekend, temperaturile au coborât până la valori mai plăcute în toată țara. Soarele va continua să se arate în toate regiunile țării, dar nu va mai fi, cel puțin pentru o perioadă, caniculă.

 

Ploile însemnate cantitativ vor zăbovi și luni în mai multe regiuni ale țării, cu precădere în nordul, centrul şi estul ţării. Local acolo se vor mai putea acumula 20..25 de l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

De marți aversele cu tunete şi fulgere vor mai apărea doar pe la munte. De asemenea, în estul țării vor avea loc intensificări ale vântului.

 

Temperaturile se vor menţine apropiate de normalul perioadei şi nu vor mai depăşi 30 de grade decât în Lunca Dunări, pe parcursul zilei de joi.  

sursa: digi24

 

Național
  • Luni, 14 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Prognoza meteo pentru luni şi marţi

Luni, în ţară, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în nordul Moldovei şi 33 de grade în Lunca Dunării, iar...

Național
  • Duminică, 13 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Cod portocaliu de inundaţii

Este cod portocaliu de furtuni și ploi torențiale care ar putea produce şi inundaţii în vestul ţării. În Bihor, furtuna a început de aseară şi a continuat toată noaptea. La Beznea a căzut grindină, timp de o...