traseu 102

Deși tramvaiul de pe traseul 102 încă nu a fost pus în circulație cu toate că recepția lucrărilor a avut loc în urmă cu mai mult timp și se fac probe în mod frecvent, șantierul nu este încă terminat.

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției o fotografie cu o gaură de canal din zona Lămâița, lângă liniile de tramvai, ce este astupată cu o traversă de lemn, putând oricând ca cineva să se împiedice. Oamenii sunt nemulțumiți de modul în care s-a desfășurat șantierul și se tem pentru siguranța lor.

Mesajul cititorului: „Pe ambele treceri de pietoni amplasate pe zona reabilitată a tramvaiului 102, din intersecția Lămâița, gurile de canal au rămas acoperite cu traverse din lemn . De ce s-a acceptat recepția lucrării daca acele guri de canal par nefinalizate ? Nu constituie pericol public ca cineva sa cada în ele când o să putrezească lemnul ăla ?

Apropo, nu cumva furtunul acela roșu din poză trebuia să asigure alimentarea cu curent a unui semn de circulație (ocolire obligatorie) ce nu a mai fost montat ?”

Citește și: Încă un motiv pentru care nu circulă tramvaiul 102 la Ploiești

traseu 102

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Trafic rutier restricţionat pe DN1A

În această dimineaţă, şoferii care circulă pe DN1A, vor fi nevoiţi să aloce mai mult timp călătoriei, din cauza lucrărilor la pasajul de cale ferată Coada Malului. În primă fază, traficul este...