Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

strada andrei muresanu9

Strada Andrei Mureșanu se află de mai mulți ani într-o stare continuă de degradare. Malul de pământ care susține șoseaua a început de mai mulți ani să se surpe, iar cu toate că locuitorii zonei au făcut nenumărate sesizări, administrația locală nu a luat nicio măsură. 

 

Alina Popa, o cititoare a ziarului nostru a postat pe pagina personală mai multe imagini care descriu cel mai bine zona. 

”Cam asa arata malul de pamant care sustine str. Andrei Muresanu, nr. 64-70. Au fost facute numeroase sesizari catre Consiliul Local, Primarie,SGU Ploiesti. Nu ne aude nimeni. Poate cu implicarea presei locale...Sau poate cand va aluneca de tot ma va auzi cineva!” a fost mesajul care a însoțit imaginile de mai jos. 

 

Aceiași persoană susține că scările de la intrarea în blocul R3 din imediata apropiere au început să se crape, iar persoane rău intenționate au început să fure bordurile amplasate pentru susținerea pământului. 

 strada andrei muresanu1
strada andrei muresanu2
strada andrei muresanu3
strada andrei muresanu5
strada andrei muresanu7

 

 

Eveniment
  • Marți, 18 Iulie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe strada Văleni din Ploiești

Potrivit IJP Prahova, un accident rutier s-a produs marți dimineață pe strada Văleni din Ploiești, în jurul orei 08.30.  Din primele informații puse la dispoziție de autorități, în accident au fost...

Eveniment
  • Luni, 17 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Weekend negru pe șosele

Două persoane și-au pierdut viața în urma unor accidente rutiere care au avut loc în perioada 14 - 16 iulie. Un alt bărbat, din Ariceștii Rahtivani, a fost găsit decedat după ce s-a intoxicat...