elevi lmv bac

Elevii claselor a XII-a care au dat bacul astăzi la matematică sau istorie au rămas surprinși de simplitatea subiectelor, cel puțin asta susțin absolvenții de LMV care au ieșit optimiști din sălile de examen.

„Ăștia și-au bătut joc de noi....cum să ne țină trei ore pentru niște subiecte atât de ușoare? În prima oră am rezolvat aproape tot”, susține Andrei, un elev din Colegiul Național Mihai Viteazul care a dat bacul la matematică.

Nici cei care au susținut proba la istorie nu au fost dezamăgiți de subiecte, aceștia susțin că le-a picat mai ușor decât se așteptau, mult mai ușor față de variantele pentru care se pregătiseră ei.

Profesorul de istorie din LMV, Radu Gheorghe susține că elevii subiectele au fost accesibile pentru toți si că este sigur că elevii săi vor lua note mari.” Ei au făcut bine în cea mai mare parte si discuțiile pe care le-am avut imediat după ieșirea din săli, dar cum sunt niște perfecționiști, speră toți la note mari. Sper să aibă cu toții noroc, dar depinde și de profesorul care corectează.”

 

Ultimă Oră
  • Luni, 26 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ce subiecte au picat la BAC-ul de la română

Părinţii care aşteaptă cu sufletul la gură pot răsufla uşuraţi. Se putea mult mai rău, spun unii, în condiţiile în care anul acesta au picat două dintre cele mai aşteptate subiecte. Elevii care...