slanic gunoi

Locuitorii din zona blocurilor din Slănic sunt supărați din cauza proastei gestionări a curățeniei publice. Aceștia susțin că în oraș gunoiul este ridicat doar o dată pe săptămână, fiind extraordinar de rar, având în vedere numărul mare de cetățeni ce locuiesc în zonă.

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției fotografii cu zona în care locuiește din care se vede clar că tomberoanele nu fac față cantității mari de gunoi, iar oamenii sunt nevoiți să arunce resturile menajere pe lângă.

Aceasta este o imagine aproape permanentă a Slănicului care apare la câteva zile de la ridicarea gunoiului și care persistă până săptămâna următoare, în ziua noii ridicări. Zonele de colectare a gunoiului devin rapid focare de infecție, sacii menajeri sunt împrăștiați peste tot în vecinătate, ar despre mirosul neplăcut nici nu putem discuta.

Reporterii observatorulph.ro au încercat în repetate rânduri să îl contacteze pe noul primar pentru a cere un punct de vedere și măsuri, însă fără succes.

slanic-gunoi2

slanic-gunoi3

slanic-gunoi4

slanic-gunoi5

 

 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...