Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

tomescu

Schimb de generație la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina.

 
Din această vară, cei trei comandanți ai unității de învățământ din subordinea Ministerului de Interne, vor ieși la pensie și, odată cu ei, vor pleca și o parte dintre șefii de catedră.
 
Astfel, începând cu 1 iulie se vor pensiona, chestor de poliție, Ion Tomescu, comandantul Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr, dar și adjuncții acestuia, comisar șef Constantin Manea și comisarul șef, Emil Sabo.
 
Nu sunt singurii ofițeri care se vor retrage din activitate, deja începând cu 1 iunie, s-au pensionat Ion Alexe, șeful catedrei de Investigații Criminale, Dumitru Popescu, șeful catedrei de Educație Fizică, Autoapărare și Instrucția Tragerii și Cristian Aninaru, șeful catedrei de Drept, dar și șeful de Cabinet al directorului, Valeriu Simion, cel care a deținut și funcția de purtător de cuvânt al instituției.
 
IGPR urmează să stabilească în cel mai scurt timp cine va conduce Școala de Poliție de la Câmpina. 

 

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...