Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

alimente ue

Primăriile din Prahova vor începe distribuția pachetelor alimentare pe care UE le acordă celor cu venituri reduse sub formă de ajutoare.

 

Comunicatul Prefecturii Prahova:

Conform datelor transmise de Ministerul Fondurilor Europene, furnizarile de ajutoare alimentare in cadrul POAD 2015/2016 au inceput in unele judete si in curand primariile vor putea distribui ajutoarele catre beneficiarii eligibili.
In judetul Prahova, primele transe de ajutoare alimentare vor fi trimise catre primarii incepand de maine, 14 iulie 2016, urmand ca distributia catre beneficiarii finali sa fie facuta dupa sosirea intregii cantitati de produse.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...