Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

elevi campina sua

Andreea Aldescu, Rareș Dumitrică,Victor Alexandru, Gabriel Năstase,  Denis Cărăuș și Cătălin Oancea sunt cei șase elevi ai Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina care au reușit o performanță remarcabilă peste ocean: locul I la concursul internațional de informatică American Computer Science League, organizat în SUA pentru elevi. 

"ENERGETIC CAMPINA . Locul 1 în concursul ACSL NORTHERN DIVISION. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați ajutat să ajungem aici și să ne împlinim un vis. Suntem mândri că am reprezentat Câmpina și liceul nostru aici în SUA. Mândri că suntem români !, " au scris câștigătorii pe pagina specială de facebook a echipei CADON, sub numele căreia au concurat în Statele Unite.

Aceiași elevi au participat tot la acest concurs și anul trecut, unde s-au calificat în finală, dar nu au reușit să se claseze în top 5. Cu multă ambiție, informaticienii câmpineni au reluat munca și în acest an, dar de data aceasta, experiența și-a spus cuvântul, astfel că au reușit să obțină maximum de puncte care a trimis echipa direct pe primul loc.
 
Echipa CADON este coordonată de profesorul Denisa Stoicescu.
sursa foto: facebook