Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

simion

Munca de o viață a unuia dintre cei mai cunoscuți compozitori contemporani riscă sa se piardă pentru totdeauna după ce acesta și-a rătăcit în Ploiești o geantă în care se afla laptopul cu lucrările acestuia.

 

Potrivit prietenului său, muzicianul Nicolas Simion, grăbit să se urce într-un taxi, compozitorul , care avea mai multe bagaje, a uitat în stradă o geantă neagră tip „diplomat” îin care se fla un laptop argintiu, model vechi. “Valoarea in sine a laptop-ului nu e mare, însă datele de pe computer (note muzicale, partituri etc) au o valoare majoră pentru compozitor!” – explică Nicolas Simion, care a apelat la prietenii săi de pe Facebook pentru a încerca sa dea de urma laptopului. Potrivit lui Simion, proprietarul laptopului este dispus să ofere o recompensă substanțială celui care îi va restitui laptopul pierdut. Incidentul a avut loc joi pe strada Dunării, iar cei care au detaliii ce îl pot ajuta pe compozitor să-și recupereze lucrările pierdute sunt rugați să i le comunice într-un mesaj privat lui Nicolas Simion (https://www.facebook.com/nicolas.simion?fref=nf&pnref=story).

 

Exclusiv
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Am găsit un om normal! Ce facem cu el?

"Poliţiştii nu dau doar amenzi" ne spunea cea care a surprins această imagine. Normalitatea a ajuns să ne mire. Cu siguranţă, imaginea se încadrează la categoria "fără comentarii". Cu toate acestea merită...