Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

vreme inceput saptamana

Săptămâna începe cu ploi puţine şi temperaturi ca de vară. Din păcate în zilele următoare vremea se va schimba semnificativ. 

 

Astăzi vremea va deveni caldă pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 21 de grade în depresiuni şi pe litoral şi 30 de grade în regiunile vestice. În prima parte a zilei va fi frumos, apoi, pe spaţii mici, mai ales la munte, în est şi în sud-est, vor apărea ploi ca de vară cu tunete, fulgere, scurte intensificări ale vântului şi posibil grindină.

În zilele următoare vremea va fi instabilă.

 

Pe arii extinse vor cădea averse, cu tunete, fulgere, vânt şi grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi îndeosebi la munte, în nord, în centru, în est şi în sud-est se vor aduna cantităţi mari de apă. În aceste condiţii temperaturile vor scădea. Cel mai răcoare va fi miercuri, atunci când doar prin vest şi nord-vest maximele vor mai trece 20 de grade Celsius.

Atmosfera va continua să se încălzească astăzi şi la munte, iar în Apuseni, la Stâna de Vale se vor depăşi chiar 20 de grade Celsius. Cerul va avea înnorări temporar accentuate după orele amiezii când local în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi izolat în restul masivelor vor apărea averse cu tunete şi fulgere. Nu este exclus să cadă grindină, iar vântul să prindă din când în când putere.  

sursa: digi24

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...