protest tce ploiesti

Sindicaliștii de la TCE Ploiești au întrerupt ședința Consiliului Local Ploiești care se desfășoară astăzi la sediul societății de transport public.

Ei sunt nemulțumiți că au primit drept primă de Paște bonuri în valoare de numai 50 de lei, în timp ce angajații altor societăți, cum ar fi SGU, au primit câte 500 de lei. 

Sindicaliștii TCE cer să primească măcar câte 100 de lei drept primă de Paște, așa cum prevede contractul colectiv de muncă. În plus, angajații TCE au susținut că societatea se află într-o situație dificilă, că nu mai sunt bani pentru combustibilul pentru autobuze, dar nici pentru piesele de schimb și au solicitat intervenția Consiliului Local în această problemă. Mâine, Consiliul Local se reunește iar pentru a lua în discuție problemele semnalate de angajații TCE.

VIDEO Protestul salariaților TCE în fața consilierilor locali

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Cum să parchezi așa? La Ploiești se poate...

Un cititor ne-a trimis imagini cu o mașină parcată pe spațiul verde din Ploiești, în apropierea giratoriului de la catedrală. Din păcate, astfel de situații sunt frecvente într-un oraș în care...

Social
  • Duminică, 30 Aprilie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Stația TCE care arată ca după uragan

În Ploiești nu doar autobuzele arată groaznic ci și stațiile TCE. Cu toate că acestea ar trebui să ofere o protecție minimă de ploaie, vânt și soare, stațiile TCE în care ploieștenii așteaptă...