Aseară, în emisiunea "Direct la subiect", difuzată de Wyl TV, directorul comercial al Veolia Energie Prahova, Mihai Dogaru, a anunțat că sezonul de încălzire de la Ploiești se va încheia oficial în momentul în care media temperaturilor nocturne va depăși 10 grade Celsius trei zile consecutive.

"Din experiența anilor trecuți putem anticipa că sezonul de încălzire se va încheia în a doua jumătate a lunii aprilie" a declarat directorul Dogaru.

Citește și CÂT COSTĂ CONTORIZAREA INDIVIDUALĂ LA CĂLDURĂ A APARTAMENTELOR DIN PLOIEŞTI

Acesta susține că facturile de încălzire plătite de ploieșteni au fost considerabil mai mici decât în anii anteriori după scăderea TVA-ului și introducerea  subvenției de aproximativ 30 de lei de la 1 decembrie 2015. 

Totuși, reprezentantul operatorului de termoficare a anunțat că a fost depusă o solicitare de majorare cu 5% a tarifului practicat la Ploiești, care a rămas neschimbat din 2011. În această perioadă, numai prețul gazului a crescut în medie cu 20%. 

Vezi mai jos înregistrarea integrală a emisiunii "Direct la subiect" de luni, 29 februarie

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Vineri, 23 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Energia electrică se scumpește de la 1 iulie

Prețul energiei electrice pentru consumatorii casnici va crește cu până la 8% de la 1 iulie, potrivit deciziei de joi a Comitetului de reglementare al Autorității Naționale de Reglementare în...

Național
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Gazele de import, mai ieftine la iarnă

În plină vară, primim o veste bună pentru lunile de iarnă. Este prima oară când importurile de gaze vor fi mai ieftine decât gazele depozitate, care provin din producţia internă, anunţă Autoritatea...