Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Autoritățile medicale din Prahova sunt în stare de alertă maximă, după ce analizele de laborator făcute la București pentru trei pacienți ai județeanului confirmă infestarea cu virusul AH1N1, care provoacă gripa porcină.

 

Astfel, după ce specialiștii au stabilit ieri că decesul a trei pacienți din județean a fost provocat de gripa porcină, astăzi, alte trei persoane, aflate în stare critică la secția de Terapie Intensivă, au primit același verdict de la medici.

Citește și CUM SE MANIFESTĂ ŞI CUM TE POŢI PROTEJA DE VIRUSUL AH1N1

Analizele medicale ale acestora indică infestarea cu virusul gripei porcine, motiv pentru care la nivelul județeanului s-a luat o măsură excepțională: NU SE MAI FAC DECÂT OPERAŢII VITALE

 

UPDATE În jurul prânzului, unul dintre cei trei pacienți aflați în stare critică și diagnosticați cu gripă porcină a murit! Numărul victimelor din Prahova a ajuns deja la 4!

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...