Procurorii DNA Ploiești au reținut pentru 24 de ore un inspector ANAF Prahova, pe care l-au acuzat de luare de mită de la un patron. Ei au cerut instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar cererea le-a fost aprobată. Vezi la finalul articolului comunicatul Tribunalului Prahova.

Citeşte şi INSPECTOR ANAF DIN PRAHOVA, ADUS CU MANDAT LA DNA PLOIEŞTI

Potrivit procurorilor DNA Ploiești, pe 18 ianuarie 2016, inculpatul Bonciu Ovidiu Marian, în calitate de inspector principal în cadrul Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ploieşti, a pretins şi primit suma de 3.000 lei de la un om de afaceri, cu ocazia efectuării unui control fiscal inopinat la firma administrată de acesta din urmă.

CINE ESTE INSPECTORUL ANAF PRAHOVA, AUDIAT DE PROCURORII DNA PLOIEŞTI VIDEO

Suma de bani menţionată mai sus a fost pretinsă şi primită de funcţionarul public în schimbul favorizării societăţii respective, în sensul de a nu propune efectuarea unei inspecţii fiscale, astfel cum ar fi impus rezultatele verificărilor prealabile derulate de inspectorul fiscal.

Comunicatul Tribunalului Prahova privind arestarea preventivă a inspectorului ANAF 

 

 

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ai pariat şi ai câştigat? Ai pus-o... de impozit!

O veste mai puţin bună pentru românii care au retras câştigurile de la casele de pariuri online. Acum sunt buni de plată. ANAF-ul îi anunţă că până pe 25 mai, sunt obligaţi să înştiinţeze fiscul cu...