Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Anchetă în cazul accidentului de muncă de pe platforma rafinăriei Petrotel Lukoil din Ploiești.

 

Accidentul produs aseară pe platforma Lukoil este considerat accident de muncă.

Atât Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, cât și Politia au demarat anchete pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

 

Potrivit IPJ Prahova, se fac cercetări cu privire la respectarea normelor de securitate si sănătate in munca (art. 350 CP), respectiv ,nerespectarea de către o persoana a măsurilor cu privire la securitatea si sănătatea in munca daca prin aceasta se crează un pericol iminent de producere a unui accident de munca.

aceasta fapta se pedepseste cu închisoare de la șase luni la 3 ani sau cu amenda, iar daca este savarsita din culpa cu închisoare de la trei luni la un an sau amenda.

In urma accidentului, un bărbat de 54 de ani a ajuns de urgentă la spital după ce a fost strivit de un pod rulant.

Bărbatul se afla in prezent la Terapie Intensiva, după ce aseară a suferit o intervenție chirurgicală realizată de un medic chirurg si unul ortoped.

In momentul in care starea victimei va permite va fi solicitat sa dea o declarație cu privire la modul in care s-a produs accidentul.

 

Politic
  • Luni, 21 August 2017
  • De Observatorul Prahovean

PNL cere anchetarea ministrului de Interne, Carmen Dan

Cozile formate la sediile direcţiilor de paşapoarte din Bucureşti şi câteva judeţe ar putea să o ducă pe Carmen Dan în faţa comisiilor parlamentare de apărare şi ordine publică.  PNL solicită...