Articolul publicat, în exclusivitate de observatorulph.ro, ELEVII UNUI COLEGIU RENUMIT DIN PLOIEŞTI NU MAI POT CHIULI. CE MAIL-URI PRIMESC PĂRINŢII, a făcut furori în mediul online.

Textul, preluat de presa locală și centrală fără citarea sursei, a fost accesat în 48 de ore de peste 10.000 de vizitatori unici și distribuit pe Facebook de o mie de persoane.

Pentru implementarea acestu proiect, menit să asigure accesul părinților la perioada de timp petrecută de cei peste 1000 de elevi în incinta unității de învățământ, a costat 30 de lei. 

Și, ca orice sistem, elevii au găsit rapid soluția pentru a-l fenta, după cum ne-au relatat chiar elevii, prin comentarii lăsate pe adresa redacției noastre.

Unii roagă gardianul să le deschidă ușa pentru că au pierdut cartela, iar alții apasă pe un buton de acces, care ar trebui folosit numai pentru cazuri de urgență.

În aceste situații, părinții ar trebui să le ceară explicații elevilor pentru că nu au mai primit informații pe mail privind accesul în liceu al copiilor lor.
sursa foto: vptv.ro

 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Medici acuzaţi de moartea unui bebeluş

Scandal şi acuzaţii de malpraxis la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Părinţii unui bebeluş de patru luni spun că acesta ar fi murit după ce, în ultima lună, au mers cu el la mai multe spitale şi...