Clienții care s-au înscris pe site-ul therme.ro înainte de deschiderea complexului, câștigând astfel un voucher, au primit aseară, pe mail, următorul mesaj:

Stimați clienți,

Therme București vă așteaptă cu drag să petreceți o zi minunată în cadrul complexului nostru.

Vă anunțăm însă faptul că Administrația Națională de Meteorologie a declarat Cod Portocaliu pentru județul Ilfov și orașul București începând cu 16 ianuarie, ora 20 până pe 17 ianuarie, ora 20.

Pentru a vă oferi posibilitatea de a vă bucura de voucherul oferit, fără a fi nevoiți să înfruntați vremea neprielnică, Therme București vă anunță că a fost modificată perioada de valabilitate a voucherelor oferite.

Prin urmare, voucherul dumneavoastră va fi valabil in intervalul 18.01.2016 -22.01.2016 și NU va mai fi valabil pentru perioada 17 - 20 ianuarie 2016.

Therme București este cel mai mare complex acvatic cu apă termală din Europa. S-a deschis pe 14 ianuarie și deja a oferit o SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ PENTRU MULŢI CARE DOREAU SĂ FACĂ O BAIE 

Apa termala de la Therme Bucuresti este extrasa de la o adancime de peste 3.100 de metri. In ceea ce priveste spatiile verzi, acestea formeaza cea mai mare gradina botanica din Romania cu peste 800.000 plante. 
Vezi AICI cum arată complexul.

 

Articole asemănătoare