Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Având în vedere temperaturile scăzute, în timpul activităților de patrulare, echipajele Poliției Locale Ploiești au în atenție depistarea persoanelor care nu au o locuință stabilă și înnoptează în apropierea conductelor de termoficare sau în adăposturi improvizate, pentru a fi conduse la Centrul de noapte al Primăriei.

 

În cursul nopții de 3 spre 4 ianuarie 2016, polițiștii locali au identificat, în zona Gării de Vest, trei persoane fără adăpost, una cu domiciliul în Ploiești iar celelalte două din Mizil și Popești Leordeni, ce au fost transportate și predate pentru a fi găzduite la Centrul Social de Urgență pentru Persoanele fără Adăpost, cu sediul în Bulevardul București, nr. 8A.

Poliția Locală Ploiești recomandă cetățenilor care întâlnesc astfel de persoane, să sune la Dispeceratul instituției, la numărul de telefon 0244/954, pentru a se putea interveni în mod operativ.
sursa: Poliția Locală Ploiești

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...