Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

mare-atentie-la-contractul-nou-de-electricitate-detaliul-care-va-poate-creste-factura-cu-40-GLT.jpg

Până la 1 octombrie, clienții Electrica ar trebui să semneze reînnoirea contractelor trimise prin poștă, odată cu facturile. Spre deosebire de contractul anterior, paragraful cu drepturile clienților și despăgubirea acestora în cazul unor fluctuații de tensiune a fost eliminat. Conducerea OPC Prahova susține că prin această practică, clienții nu sunt informați corespunzător.

 

Observatorulph.ro a publicat acest aspect aici: Ce ”surpriză” ți-a pregătit prin noul contract

În replică, Electrica susține că respectă un ordin al ANRE din 2015, care poate fi regăsit pe internet. Reacția companiei a stârnit nemulțumirea mai multor cititori, care consideră că nu toți consumatorii au acces la internet mai ales în emdiul rural.

 

Reprezentanții OPC Prahova susțin că eliminarea acestui paragraf din noile contracte înaintate clienților de către Electrica lezează dreptul consumatorilor de a fi informați. ”Am început verificările în această speță. Vă pot spune că furnizorul de servicii publice este obligat să-și informeze clienții cu privire la despăgubirile acordate în cazul unor avarii. Probabil, Electrica va trebui să transmită clienților un act adițional cu paragraful care exista în contractele anterioare și care a fost eliminat”, a declarat Corneliu Buzu,comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Prahova.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...