Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

controale-paste-dsvsa-ojpc.jpg

Inspectorii Direcția Sanitar - Veterinare și Oficiului Județean de Protecția Consumatorului Prahova, dar și echipaje ale Poliției au demarat o serie de controale specifice Sărbătorilor Pascale, în cadrul operațiunii „MOV”.

„Acțiunea MOV, respectiv miel, ouă vin, include o serie de verificări la unitățile de sacrificare a animalelor, dar și în carmangerii. În această perioadă vor exista controale comune, verificări care se vor derula până pe data de 14 aprilie”, a declarat pentru Observatorulph.ro Mihai Terecoasă, directorul DSVSA Prahova. 

Chiar dacă mai sunt mai bine de două săptămâni până la Paște, inspectorii verifică în principal condițiile de comercializare a produselor alimentare specifice acestor sărbători, respectiv miei, ouă și vin, dar, atenție, vor fi verificate de către OJPC Prahova și pachetele turistice de pe Valea Prahovei.

 

„Sunt acțiuni comune specifice sărbătorilor de Paște, cu privire la produsele alimentare, dar și cu privire la alte produse comercializate, iar de săptămâna viitoare vor fi verificate și pachetele turistice de pe Valea Prahovei”, a declarat Corneliu Buzu, directorul OJPC Prahova.