Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

tigani-autobuz.jpg

În ciuda promisiunilor făcute de autoritățile locale, golanii continuă să facă legea pe traseele TCE din Ploiești.

 

O cititoare ne-a transmis o sesizare privind actele de agresiune făcute de adolescenți certați cu bunul simț pe traseu 30.

”Buna seara, Tot citesc de intamplari petrecute in autobuzul 30, despre nu stiu ce protocoale intre autoritati, dar rromii de toate varstele terorizeaza calatorii. Duminica, in jurul orei 14.30, doi tineri care au coborat la Cina au ridicat capacul din spate de la motor, dupa ce tot drumul au cantat si au batut cu picioarele in podea, nervosi ca autobuzul facuse pauza prea mare la biserica. 

 

Elevi agresați și umiliți pe traseul 30

Luni, aproximativ la ora 18.00 doi copii rromi s-au urcat de la statia Mega Image si in statia de la Complex Nord au asteptat sa coboare toata lumea si cand usa a fost libera au scuipat in plina fata o doamna in varsta si au coborat in fuga. Aceeasi pusti, cu  cateva zile in urma, au injurat in autobuz o doamna in doliu. Unul are varsta de aprox.10 ani ,celalalt este de 3-4 ani. Autoritatilor nu le pasa pentru ca ele nu circula cu autobuzul. Iar plebea nu conteaza. Ce sa facem noi, care daca am incerca sa luam atitudine, ne-am trezi batut si injurati?”
foto cu caracter ilustrativ