Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

hungry.jpg

In cazul in care sunteti in foarte aglomeratul mall de  la km 6, stomacul va cam da ghes sa va apropiati de zona de luat masa si spre ghinionul vostru sunteti la dieta, va veti indrepta, destul de sigur catre Salad Box. Va trebui sa va inarmati cu rabdare daca ajungeti in timpul schimbarii de tura. Desi sunt 5-6 fete, ele vor fi mai ocupate sa graviteze in jurul casei de marcat care probabil necesita un astfel de efort colectiv, decat sa se gandeasca la binele dumneavoastra.

 

Tind sa cred ca am gresit comandand salata cu Halloumi si ca oamenii nu o solicita in mod curent, atunci cand aud ca ar dura 10 min prepararea ei, mai mult decat restul salatelor.Dar ce nu face pofta din om! Rabdarea mi-a fost rasplatita insa cu o asteptare de vreo 30 de minute, fix in fata standului respectiv, perioada in care urmaream cu invidie cum comeseanul meu a avut timp suficient timp sa comande si sa isi devoreze comanda preluata de la fast-food.

Citește și Cronică de film: De ce merită să vezi Marele zid

 

Impinsa de foame si de partenerul de pranz, am intrebat de statusul comenzii mele. Singura fata care nu se evaporase de la tejghea s-a uitat mirata la mine, apoi in jur, observand in spate, o cutie pe care mi-a intins-o. Era salata mea pe care o lasasera intr-un colt si pe am luat-o stupefiata asa cum mi-a fost inmanata: cu branza rece, fara sare si piper (desi inainte erau invariabil langa fiecare salata), fara tava, fara vreo urma de bon sau o scuza. Cred ca nu am fost destul de evidenta, stand la masa cea mai apropiata de stand, fix in fata lor si uitandu-ma periodic catre ele. La fel de mult am gresit nestresandu-le la fiecare minut sa le intreb de salata mea.

Sa nu mai mentionez ca gramajul respectivului fel de mancare ramane un mister, din moment ce nu mi-a fost cantarita, asa cum se procedeaza de obicei.

Una peste alta, salatele sunt bune ( poate o fi si aceasta specialitate cu Halloumi, daca serviti salata imediat ce i se adauga branza perpelita pe gratar), dar e cazul sa fim putin mai curajosi si sa nu ne temem ca deranjam personalul cu insistentele noastre.