pacanele

Zilele trecute comisarii de la OPC Buzău s-au trezit cu o sesizare mai puțin obișnuită.

Un împătimit al jocurilor de noroc a reclamat că nu poate merge la toaletă din cauza ”păcănelelor”. Acesta a susținut că nu are posibilitatea de a întrerupe jocul și era indignat de faptul că aparatul nu are funcție de pauză.

”Am fost contactați telefonic să ne deplasăm la o sală de jocuri unde un parior nu se ridica de la masă pentru a se duce la toaletă. Nu putea să pună stop jocului, pierdea potul. Stătea acolo de o zi”, a explicat Nicușor Dinulescu, comisar C.J.P.C Buzău.

Probabil vă întrebați de ce pur și simplu nu se ridica de la aparat, având în vedere că dacă nu e pe opțiunea ”automat„, jocul se oprește în momentul în care nu mai apeși pe buton.

Ceea ce nu a fost explicat e că acesta derula un joc de ”păcănele” progresiv, cu mai multe aparate conectate la un singur server. Astfel, dacă jucătorul lua o pauză, alt parior putea să câștige potul pentru care acesta se lupta.
sursa: pariori.ro

Știrea în format VIDEO (sursa: Campus TV)

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 22 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Cutremure succesive în Vrancea, duminică seara

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 s-a produs duminică seara, la ora 19.56, la o adâncime de 109,3 kilometri. Pestse câteva ore, un alt seism, cu magnitudine 3.3, a fost înregistrat în Vrancea, anunţă...