paine cu aroma de broasca2 696x395

Un localnic din Smeeni a fost la un pas să mănânce capul unei broaște, în timp ce lua cina împreuna cu soția si copilul de trei ani. Soţii Tudorache au făcut grețoasa descoperire într-un sortiment de pâine cumpărat de la magazinul sătesc, după ce au apucat să mănânce câteva felii din ea.

Bărbatul a observant în pâine un corp străin care semăna cu pielea unei broaşte iar la o examinare atentă bănuiala i s-a confirmat. Deşi părea incredibil, soții Tudorache au constatat că au în față capul unei broscuţe secţionată în două probabil în timpul procesului de malaxare.

“Daca mama m-ar fi facut cu vreun italian probabil ca aş fi mâncat şi eu broaşte dar poate cine ştie mă reprofilez acum. Soţia nici nu mai vrea să vadă forma de pâine darmite s-o mănânce. Mai grav este că dacă ar fi mâncat copilul acea felie sigur se îmbolnăvea de cine ştie ce nenorocire”, a spus Doru Tudorache, săteanul din Smeeni care a cumpărat pâinea cu broaşte.
Citește articolul integral pe http://stiridebuzau.ro/

VIDEO Revoltator. Un tânăr din Smeeni a găsit un cap de broasca într-o paine

 

Articole asemănătoare
Național
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Nokia se extinde în Timişoara și face angajări

Grupul Nokia îşi extinde centrul de cercetare şi dezvoltare în telecomunicaţii din Timişoara cu 27.000 de metri pătraţi în prima jumătate a anului 2018, iar după finalizarea acestei etape va ajunge...